Pozvánka zněla takto:
Jménem organizačního štábu připravovaného workshopu si vás dovoluji pozvat dnes v 15:00 hodin do místnosti č. 107C „U tří grácií“ (náš kancl) na seznámení s pracovními postupy při výrobě sushi a mojita. Vzniklé produkty budou zkonzumovány.
Forma setkání byla zvolena s ohledem na poslání workshopu, které má přinášet hlubší seznámení s problémem a získání nezbytných znalostí vlastními silami a aktivním přístupem k dané problematice.
Vložné ve výši 70,- Kč uhradí účastníci worksopu při vstupu.
Organizační výbor:
Jana Mejsnarová, čestná prezidentka, manažerka PR a demonstrátorka výroby sushi
Katka Poulová, demonstrátorka výroby mojita
Romana Strnadová, manažer logistiky
Jana Nejedlá, manažer logistiky
Lucka Máchová, pokladník
Sushi bylo ze 100 % japonských ingrediencí, tak jak má být. Ale místo syrové ryby jsme ho plnili uzeným lososem nebo tuňákem s majolkou či kaviárem + okurka a pečená paprika. Vše se balilo do lisované mořské řasy a speciální rýže. Na to se dal naložený zázvor a pokáplo se to Washabi a namočilo se to do sojové omáčky. Fakt dobrý, takový jemný a lehký. Naučila jsem se to a vyzkoušela! Někdy to udělám!
Santík je ten u věšáku v safari outfitu! :-) Štramák, že? Musela jsem pro něj dojít, aby se dostavil. Ryby nejí, takže sushi si nedal, mojito ochutnal a konstatoval, že je to pro ženský a pak na mé doporučení ochutnal alespoň Washabi (japonský křen) a konstatoval, že je to jak ruská hořčice a hodilo by se to k uzenýmu kolenu :-D
Žádné komentáře:
Okomentovat